Van Asselt sinds 1954 – vakmanschap, service, kwaliteit

Over ons

Over ons

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud is een middelgroot schildersbedrijf in Dieren. Het bedrijf is in 1954 opgericht en staat nog steeds bekend om vakmanschap, service en kwaliteit. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staat garant voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering van elke opdracht. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich thuis voelt bij onze organisatie.

Werkzaamheden

Behalve schilderwerk, glasservice, houtrotreparatie en wand- en vloerafwerking, bieden wij een breed assortiment van werkzaamheden aan. Wij zijn in staat het totale onderhoud van uw pand op ons te nemen. U heeft altijd te maken met één partij die alles voor u coördineert en beheert. Hierbij gaan we graag een stapje verder en denken we met u mee, voorzien u van kleur- en materiaaladvies, gaan we efficiënt te werk en ontzorgen we u van al het onderhoud aan uw pand. U kunt vertrouwen op een uitstekend eindresultaat dat tot in de puntjes is verzorgd.

Samenwerken? Neem contact met ons op

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder.

Contact