Van Asselt sinds 1954 – vakmanschap, service, kwaliteit

Schilderwerk

Expert in schilderwerk

Schildersbedrijf Van Asselt is expert op het gebied van schildersystemen voor binnen- en buitenschilderwerk. Die expertise vertalen we naar optimale kwaliteit voor onze klanten. Wij maken gebruik van de beste materialen, steigers en hoogwerkers en natuurlijk gecertificeerde vakschilders.

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud verzorgt schilderwerk op maat: van de kleinste onderhoudsbeurt tot complete schildersystemen (inclusief houtrotreparatie). Onze werkzaamheden worden uitgevoerd op projectbasis, maar kunnen ook in een meerjarenplan worden ondergebracht met een Planbuilding abonnement. Hiermee bent u verzekerd van planmatig, vakkundig en structureel onderhoud van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex.

Vastgoedonderhoud

Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex. Niet alleen voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor de bescherming tegen weersinvloeden en gebruikersbeschadigingen. Vooral het buitenschilderwerk heeft een beschermende functie en houdt uw gebouw in goede staat. Binnenschilderwerk zorgt voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels.

Bekijk ons werk

Contact opnemen

Zoekt u een vakbekwaam bedrijf dat haar afspraken nakomt en persoonlijke service biedt? Met Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud heeft u de zekerheid dat wij doen wat we beloven. Vraag vrijblijvend een offerte op of neem telefonisch contact met ons op via het nummer 0313 – 414 465.

ContactMail ons