Van Asselt sinds 1954 – vakmanschap, service, kwaliteit

Planbuilding

Wat is Planbuilding?

Planbuilding is een groep van onderhoudsbedrijven die zich voor verschillende doelgroepen inzet op het onderhouden van gebouwen, kantoren, woningen en verenigingen van eigenaren.

Duurzaam onderhoud

Wij zijn aangesloten bij Planbuilding en bieden onderhoudsabonnementen op maat aan. Tijdens een uitgebreid inventarisatiegesprek zal er besproken worden hoe zaken zoals onderhoud en dergelijke nu geregeld zijn, wat de verwachtingen zijn en of er nog mogelijkheden zijn om zaken te optimaliseren. Naar aanleiding van dit gesprek en opname van de huidige staat van het onderhoud maken we een rapportage met onze bevindingen en aanbevelingen. Dit wordt vertaald in een concreet voorstel en samen met u besproken en daar waar nodig aangepast.

Een meerjarenonderhoudsplan vormt de rode draad voor de uitvoering van het onderhoud voor een langere periode, tegen van tevoren afgesproken condities. Door tussentijdse controles worden eventuele gebreken tijdig geconstateerd en blijven de onderhoudskosten beheersbaar. De abonnementen worden modulair opgebouwd. U kunt ervoor kiezen om onderhoud eerst eenmalig te laten uitvoeren, waarna u al dan niet besluit over te gaan op een abonnement (geen contract!). Samen streven wij naar een open manier van communiceren.

Garantie

Planbuilding biedt een overkoepelende garantie, dat is dus nog een extra zekerheid. Voor meer informatie kunt u eens kijken op de website van Planbuilding.nl.

Wat wij in samenwerking met Planbuilding hebben voltooid.

Interesse? Neem contact met ons op

Meer weten over Planbuilding of vrijblijvend een offerte opvragen? Neem contact met ons op!

ContactMail ons