Van Asselt sinds 1954 – vakmanschap, service, kwaliteit

Gevelrenovatie

De staat van de gevel van uw woning, bedrijfspand of appartementencomplex is niet alleen belangrijk voor het aangezicht. Heeft u bijvoorbeeld last van vochtdoorslag in de gevel, zijn er scheuren ontstaan of beginnen de voegen los te laten? Laat uw gevel dan renoveren voordat de schade erger wordt.

Voorkom dat de schade erger wordt

Wacht daarom niet te lang met het renoveren van uw gevel. Vuil kan er namelijk voor zorgen dat de levensduur van het voegwerk en de gevel wordt verkort. Uiteindelijk kan dit weer leiden tot een minder isolerende werking. Of dat er vocht of schimmel uw pand binnendringt. Met gevelrenovatie zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer uit ziet als nieuw en er weer jaren tegenaan kan!

Gevelreiniging

Voordat we starten met het renoveren van de gevel, is het belangrijk dat de gevel eerst wordt gereinigd. Wanneer het vuil van de gevel is verwijderd, kan de gevelrenovatie worden uitgevoerd. Zo kunnen we bijvoorbeeld de stenen of het voegwerk vervangen. Wanneer de stenen van de gevel beginnen af te brokkelen of het voegwerk scheuren begint te vertonen, is het belangrijk hier snel actie op te ondernemen. Anders bestaat de kans dat er diepere scheuren in uw gevel ontstaan, waardoor op de lange termijn uw gevel kan gaan verzwakken. Wilt u graag uw gevel laten renoveren of advies op het gebied van gevelrenovatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte.

Bekijk ons werk

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor uw pand of woning? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op.

ContactMail ons