Van Asselt sinds 1954 – vakmanschap, service, kwaliteit

Metaalconservering

Metaalconservering wordt gebruikt om verzwakking bij constructies en producten te voorkomen. Conservering van metaal is belangrijk voor de levensduur en veiligheid van een bouwconstructie. Zonder dergelijk onderhoud kan er namelijk betonrot ontstaan en dat willen we uiteraard voorkomen!

Specialist in metaalconservering

Van Asselt is in de loop der jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van metaalconservering. Wij verrichten deze werkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Metaalconservering is één van onze specialiteiten, waarbij we high-solid- accrylaat- en componentensystemen van bijvoorbeeld lichtmasten of staalconstructies verzorgen. Belangrijk is om roest op onder andere staal en ijzer te vermijden of in ieder geval te beperken.

Bekijk ons werk

Advies nodig?

Heeft u vragen over metaalconservering of wilt u graag weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Uiteraard denken wij graag met u mee en adviseren wij u over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op! U kunt een mail sturen of telefonisch contact opnemen via 0313 – 414 465.

ContactMail ons