Planmatig Onderhoud

Planbuilding

Sinds 2006 is van Asselt Schilderwerken BV lid van Planbuilding! Planbuilding levert, samen met van Asselt Schilderwerken BV, totaalonderhoud aan VvE’s, particulieren, bedrijven en Verpleging & Verzorging. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan schilder-, dak-, gevel-, lift- en tuinonderhoud. Ook het actualiseren van bestaande Meerjarenonderhoudsplannen, het opstellen van nieuwe Meerjarenonderhoudsplannen, energiebesparing (onder andere zonnepanelen) en glas-bewassing maken deel uit van onze dienstverlening.

Planbuilding biedt u meer mogelijkheden dan andere ogenschijnlijk soortgelijke formules:  

  1. Wij bieden niet alleen een financieringsconstructie, maar u kunt kiezen: per onderhoudsbeurt betalen, eerste onderhoudsbeurt uitvoeren, financieren en vervolgens maandelijks sparen voor toekomstig onderhoud of per direct maandelijks sparen voor toekomstig onderhoud.
  2. Wij bieden geen contracten maar abonnementen. Deze zijn eenvoudig opzegbaar, zonder moeilijke en dure afkoopregelingen.
  3. Wij bieden als organisatie overkoepelende garantie op kwaliteit en continuïteit (nakoming van afspraken).
  4. Onze schildersbedrijven zijn AF-erkend.

 

Op deze manier geniet u van de volgende voordelen: 

  • Budgetzekerheid: geen financiële verrassingen op onderhoudsgebied, vaste bedragen;
  • Duurzaamheid: met zorg voor mens en natuur;
  • Efficiency: één aanspreekpunt voor al uw onderhoud;
  • Gemak: al het onderhoud dat opgenomen is in het plan, wordt uitgevoerd zonder dat u er omkijken naar heeft;
  • Kwaliteit: 100 % kwaliteitsgarantie gedurende de looptijd van het abonnement.

 

Planbuilding organiseert door heel Nederland vrijblijvende en kosteloze VvE-informatiebijeenkomsten over relevante en actuele onderwerpen. Ook zijn er regelmatig voordeelacties die Planbuilding samen met gelieerde partijen organiseert. Informatie over de VvE-informatiebijeenkomsten en voordeelacties kunt u te allen tijde vinden op onze website en de website van Planbuilding.