Van Asselt importeur van Elynol®

Dieren, 1 dec - Van Asselt uit Dieren biedt het professionele reinigingsmiddel Elynol aan en wordt daarmee de importeur van Elynol. De voormalig Elynol importeur, J.G.M. Visscher & Zoon uit Arnhem heeft besloten de verkoop van Elynol per 31 december 2016 te staken en andere wegen in te slaan.

In de schildersbranche gebruiken wij Elynol als vervanger van ammoniak en bijvoorbeeld voor de reiniging van onze kwasten en het schoonmaken van houtwerk. De intensieve ontvettende en reinigende werking van Elynol garandeert een goede hechtingsbasis voor de nieuwe verflaag.

Elynol is een kwaliteitsreinigings- en ontvettingsmiddel dat vet, olie, vuil, roet, vliegen, enz. verwijdert. Het is veilig voor nagenoeg alle materialen zoals metalen, lak- en schilderwerk, textiel, kunststoffen, glas, porselein, glazuur, vloerbedekking, linoleum, autobekleding etc. Elynol is fosfaatvrij en biologisch afbreekbaar.

U kunt Elynol® gemakkelijk bestellen via de nieuwe webshop www.elynol.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto:

Links: Bas Visscher van Visscher & Zoon, rechts: Stijn Agelink directeur van Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud.
________________________________________________________________________________________________________