Condoleance Jan van Asselt

1 juli 2018,

Bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze oud-directeur


Jan (J.R.) van Asselt

Wij kunnen u informeren dat er gelegenheid is tot het nemen van afscheid en condoleren op woensdag 11 juli 2018 
van 13.00 tot 14.00 uur in De Peerdestal, Zutphensestraatweg 50 te Ellecom.

Gedurende de afgelopen jaren heeft Jan ook tijdens zijn pensioen een bijzonder actieve en betrokken rol gespeeld in 
Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud. Wij gaan zijn warme persoonlijkheid, humor en toewijding enorm missen.

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw Jet, hun dochters, kleinkinderen, naaste familieleden en vrienden. 
Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Op woensdag 11 juli 2018 zal het bedrijf gesloten zijn.

Stijn en Lianne Agelink

Directie
Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud

Van Asselt importeur van Elynol®

Dieren, 1 dec - Van Asselt uit Dieren biedt het professionele reinigingsmiddel Elynol aan en wordt daarmee de importeur van Elynol. De voormalig Elynol importeur, J.G.M. Visscher & Zoon uit Arnhem heeft besloten de verkoop van Elynol per 31 december 2016 te staken en andere wegen in te slaan.

In de schildersbranche gebruiken wij Elynol als vervanger van ammoniak en bijvoorbeeld voor de reiniging van onze kwasten en het schoonmaken van houtwerk. De intensieve ontvettende en reinigende werking van Elynol garandeert een goede hechtingsbasis voor de nieuwe verflaag.

Elynol is een kwaliteitsreinigings- en ontvettingsmiddel dat vet, olie, vuil, roet, vliegen, enz. verwijdert. Het is veilig voor nagenoeg alle materialen zoals metalen, lak- en schilderwerk, textiel, kunststoffen, glas, porselein, glazuur, vloerbedekking, linoleum, autobekleding etc. Elynol is fosfaatvrij en biologisch afbreekbaar.

U kunt Elynol® gemakkelijk bestellen via de nieuwe webshop www.elynol.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de foto:

Links: Bas Visscher van Visscher & Zoon, rechts: Stijn Agelink directeur van Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud.
________________________________________________________________________________________________________

 

Van Asselt hoofdsponsor van Tennisvereniging Dieren

Dieren, 15 sept 2016,
 

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud en TV Dieren hebben een nieuwe sponsor overeenstemming bereikt. Van Asselt wordt hoofdsponsor van de tennisvereniging uit Dieren.
 

We zijn verheugd dit te kunnen meedelen en hebben vertrouwen in een vruchtbare samenwerking!

Op de foto Mark Hilhorst namens TV Dieren en Stijn Agelink, directeur van Van Asselt.

 

 

Hoofdsponsor van Tennis Vereniging Dieren

 

 

 

Van Asselt Schilderwerken in Dieren maakt doorstart

Van Asselt Schilderwerken in Dieren maakt een doorstart en gaat verder onder de naam Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud B.V. Er zijn verschillende gesprekken geweest met Schildersbedrijf Derksen uit Andelst. De twee schildersbedrijven zullen nauw met elkaar gaan samenwerken. Het schilderend personeel van het failliete Van Asselt Schilderwerken zal zoveel mogelijk worden ingezet in de doorstart van Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud B.V.

Voormalig directeur Jan van Asselt blijft betrokken om de doorstart in goede banen te leiden. “Door een samenloop van omstandigheden was een faillissement onvermijdelijk. Er zijn goede gesprekken geweest en ik heb weer vertrouwen in de toekomst van het bedrijf. We blijven gevestigd aan de Rinaldostraat 3 in Dieren,” aldus Jan van Asselt.

De directie zal komen te liggen bij Stijn Agelink ondersteund door Jan van Asselt en Wim Derksen. Van Asselt Schilderwerken heeft een rijke historie en staat in de regio bekend als een betrouwbaar bedrijf dat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Samen met het deskundig team dat jarenlang voor Van Asselt Schilderwerken heeft gewerkt hopen wij u, ook in de toekomst, te mogen blijven voorzien van service en kwaliteit.

Jan van Asselt en Stijn Agelink

VIDEO!!! Verduurzaam uw monument

Deze video, 'Verduurzaam uw monument', laat een aantal mogelijkheden zien, hoe u een monumentaal pand kunt verduurzamen, zonder dat het monumentale karakter aangetast wordt. Ook voor informatie over verduurzamen kunt u bij ons terecht.

NIEUW!!! Decoratieve wandafwerking

Uw mooiste foto of favoriete afbeelding als decoratief behang op uw muur is nu ook mogelijk. Het betreft een nieuw behangsysteem welke goed afwasbaar is. 

foto 1    foto 3
     

6% btw glaszetten definitief

Begin januari liet OnderhoudNL u weten dat de factor arbeid van glaszetten nu ook onder de definitieve 6%-btwregeling valt. Dat was het resultaat van een pleidooi dat onder andere de Glas Branche Organisatie en OnderhoudNL richting het ministerie van Financiën hadden gevoerd. Tot 31 december 2013 zat het arbeidsdeel van glaszetten namelijk in de tijdelijke 6%-btwregeling die einde van dit jaar (2014) afloopt. Ook als deze tijdelijke regeling op 31 december 2014 afloopt, blijven de arbeidskosten van glaszetten dus toch onder de 6%-btwregeling vallen.

Energiebespaarlening voor woningeigenaren van start

Sinds 21 januari 2014 is het mogelijk een Energiebespaarlening af te sluiten om slim te investeren in energiebesparende maatregelen in de eigen woning. Dat mes snijdt aan twee kanten: een lagere energierekening en verhoging van de woningwaarde met een beter energielabel. De Energiebespaarlening is vanwege de lage rente aantrekkelijk voor particuliere woningeigenaren. De lening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat met financiële bijdragen van de Rabobank, de ASN Bank en de Rijksoverheid is gerealiseerd.

Energiebesparende maatregelen
Met de lening kunnen diverse energiebesparende maatregelen worden gefinancierd. Denk aan dak-, gevel- en vloerisolatie, hoogrendementsbeglazing, isolerende deuren en gevelpanelen, warmtepomp, zonneboiler, installaties voor warmteterugwinning, energiezuinige gelijkstroompomp en/of gelijkstroomventilator, vraaggestuurde ventilatie, HRe-ketel, (micro) warmtekrachtkoppeling, hoogrendementsketel en zonnepanelen (voor een maximum percentage van het totale leningsbedrag). Ook de kosten van maatwerkadvies voor energiebesparing kunnen in de lening worden meegenomen.

Rentepercentage
Woningeigenaren kunnen vanaf 21 januari de lening aanvragen via www.ikinvesteerslim.nl. De rente van de lening is mogelijk fiscaal aftrekbaar. Meer informatie is te vinden op www.belastingdienst.nl. De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds, dat een uitvloeisel van het Woonakkoord 2013 en invulling Energieakkoord 2013 is. Het fonds heeft tot doel meer energiebesparende maatregelen in bestaande woningen mogelijk te maken. Tegelijkertijd worden ook de bouw- en installatiesector aan nieuwe opdrachten geholpen. Voor meer informatie, rekenvoorbeelden en de voorwaarden, kunt u uw klanten verwijzen naar www.ikinvesteerslim.nl.

Subsidie isolatieglas

Vanaf 1 juni 2013 geeft de Gemeente Rheden weer subsidie bij het plaatsen van isolatieglas.
De subsidie bedraagt maximaal 1/3 van de subsidiabele kosten tot maximaal € 500,00.
Ook is er een burenbonus ingevoerd - wanneer hiervan gebruik wordt gemaakt bedraagt de susidie maximaal € 750,00.
Voor aanvragen subsidie en voorwaarden zie de site van de gemeente Rheden.

BTW

VERLAAGD BTW-TARIEF OP ARBEIDSLOON tot 31-12-2014

Bij het uitvoeren van onderstaande werkzaamheden aan woningen ouder dan 2 jaar mag tijdelijk 6% berekent worden op het arbeidsloon. Voor het gebruikte materiaal geldt wel het normale tarief van 21%. De regeling is verleng tot 31 december 2014.

  • vervanging glas
  • kozijnen en deuren (vernieuwen, vergroten, herstellen, vervangen en onderhouden)
  • onderhouden, vernieuwen en herstellen van een gevel
  • plaatsen binnenwanden, vervangen binnenkozijnen, binnenwandafwerking, plafond- en vloerafwerking
  • betonnen gietvloeren, kunststofvloeren incl. evt. herstelwerkzaamheden ontstaan tijdens het weghalen van de oude vloer.