Schilderwerk

Schilderen is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw woning of bedrijfspand. Een goed verfsysteem is namelijk niet alleen belangrijk voor de uitstraling van uw pand, maar ook voor de bescherming tegen weersinvloeden en gebruikersbeschadigingen. Vooral het buitenschilderwerk heeft een beschermende functie en houdt de onderdelen van uw woning in goede staat, zelfs tijdens de meest extreme weersomstandigheden. Goed binnenschilderwerk geeft uw woning een mooie uitstraling, maar zorgt ook voor de nodige bescherming. Zo zorgt een schilderlaag voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels. 

Schildersbedrijf Van Asselt is expert op het gebied van schildersystemen voor binnen- en buitenschilderwerk. Die expertise vertalen we naar optimale kwaliteit voor onze klanten. Gebruik van de beste materialen, steigers, hoogwerkers, gecertificeerde medewerkers en een hoog serviceniveau zijn onze uitgangspunten. 

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud verzorgt schilderwerk op maat, van de kleinste onderhoudsbeurt tot complete schildersystemen inclusief houtrotreparatie, waarbij u als klant precies weet wat u krijgt en wat het kost. Beheersbaar onderhoud noemen wij dat. Werkzaamheden worden uitgevoerd op projectbasis, maar kunnen ook in een meerjarenplan worden ondergebracht met een Planbuilding abonnement, waarmee u verzekerd bent van planmatig, vakkundig en structureel onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Zoekt u een vakbekwaam bedrijf, maar ook een bedrijf dat haar afspraken nakomt en persoonlijke service biedt? Of het nu gaat om een uitgebreide en goed onderbouwde offerte zonder 'verrassingen' achteraf, een planning die klopt of afgesproken garanties op materialen en arbeid. Met Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud heeft u de zekerheid dat wij doen wat we beloven.

Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw woning of bedrijfspand. Bel naar 0313 - 41 44 65 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud