Metaalconservering

Metaalconservering wordt gebruikt om verzwakking bij constructies en producten te voorkomen. Conservering van metaal is van essentieel belang voor de levensduur en veiligheid van een bouwconstructie. Door middel van metaalconservering verkleint u de risico's op bederf en kunt u uw producten en constructies beschermen tegen verzwakking door achterstallig onderhoud. Zonder onderhoud ontstaat betronrot of corrosie, de grootste bedreiging van metaal en dat willen we natuurlijk voorkomen.  

Van Asselt is in loop der jaren uitgegroeid tot een specialist op het gebied van oppervlaktebehandeling en metaalconservering. Wij verrichten deze werkzaamheden voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever en zullen altijd grote zorg dragen voor de kostenbeheersing. 

Wij zijn gespecialiseerd in metaalconservering en verzorgen high solid-, accrylaat- en componentensystemen van bijvoorbeeld lichtmasten of staalconstructies. Hoofdonderdeel is het beperken dan wel vermijden van roest op alle soorten metalen ondergronden, waaronder staal en ijzer. Daar stemmen we al onze producten en toepassingsmethoden op af. 

 

Metaalconservering advies

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud gaat vooraf gedegen te werk, zodat wij uiteindelijk altijd over een gespecialiseerde plan van aanpak beschikken en u te allen tijde goed kunnen adviseren. Uiteraard denken wij met u mee over het gebruiksdoel van het object, de omgevingscondities en geplande gebruiksduur die van toepassing is op de metaalconservering. 

Heeft u vragen over metaalconservering, neem dan contact op met Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud. Bel naar 0313-414464 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..