> <
 • 1
 • 2

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud te Dieren

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud is een middelgroot schildersbedrijf gevestigd te Dieren. Het bedrijf is in 1954 opgericht en staat nog steeds bekend om vakmanschap, service en kwaliteit. Ons team van ervaren en goed opgeleide vakmensen staat garant voor deskundig advies en een vakkundige uitvoering van elke opdracht. Ons doel is om ervoor te zorgen dat elke klant zich thuis voelt bij onze organisatie.

Werkzaamheden

Behalve schilderwerk, glasservice, houtrotreparatie en wand- en vloerafwerking, bieden wij een breed assortiment van werkzaamheden aan. Wij zijn in staat het totale onderhoud van uw pand op ons te nemen. U heeft altijd te maken met 1 partij die alles voor u coördineert en beheert. Hierbij gaan we graag een stapje verder en denken we met u mee, voorzien u van kleur- en materiaaladvies, gaan we efficiënt te werk en ontzorgen we u van al het onderhoud aan uw pand. U kunt vertrouwen op een uitstekend eindresultaat dat tot in de puntjes is verzorgd.

Planmatig Duurzaam Onderhoud

Wij verzorgen ook meerjarenonderhoud waarbij we een plan opstellen zodat uw pand meerdere jaren wordt onderhouden, zonder dat u ernaar hoeft om te kijken. Door tussentijdse controles zijn de onderhoudskosten beheersbaar en worden gebreken tijdig geconstateerd. Het voordeel van een meerjarenonderhoudsplan is dat wij uw pand in een optimale conditie houden.

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 17:00 uur bereikbaar. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0313 - 41 44 65 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We staan u met belangstelling te woord en hopen u van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet, 

Van Asselt Schilder- en Vastgoedonderhoud

Hier zijn we aan het werk:

prettyPhoto[gallery1]
prettyPhoto[gallery1]
prettyPhoto[gallery1]

Welkom

Investeren in goed onderhoud - een kwestie van goed beheer

Van Asselt is een middelgroot schilders en onderhoudsbedrijf gevestigd in Dieren, Gelderland en is in 1954 opgericht en is dus al bijna 60 jaar vertrouwd. Wij verzorgen het onderhoud voor o.a. woningcorporaties, zorgcentra’s, aannemers, scholen, overheid, VVE’s en particulieren. Verder zijn we VCA gecertificeerd en een erkend leerbedrijf. Wij kunnen zorgen voor totaal onderhoud, kleurenadviezen, technische adviezen en service onderhoud. Wij zijn uw partner voor schilderwerken, beglazingen, vloer- en wandafwerkingen, stucadoor werkzaamheden, betonreparatie en coaten. Ook voor bouwkundig onderhoud en het vervangen van ramen en deuren bent u bij ons aan het juiste adres. Na het maken van een telefonische afspraak, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom.

Wij zijn een AF erkend bedrijf en zijn aangesloten bij Planbuilding en VVE belang. Wij zijn gecertificeerd als erkend Window Care Systeem specialist. Hiervoor werken wij met de producten van Repair Care.

Laatste nieuws

 • Condoleance Jan van Asselt

  1 juli 2018, Bedroefd hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze oud-directeur Jan (J.R.) van Asselt Wij kunnen u informeren dat er gelegenheid is tot het nemen van afscheid… Lees verder +
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10